Vi hjälper dig att sälja dödsbo

Hemvärderingen är helt kostnadsfri, oavsett om du väljer att sälja eller inte. Om ni väljer att sälja så tar vi på Södermanlands Auktionsverk hand om hela processen åt er. Vi kan både ta hand om enstaka föremål eller hela hem. Vi kan tillsammans med er även komma fram till en helhetslösning där vi ordnar eventuell transport och städning.

För de flesta är det händelser som sker få gånger i livet. Vi gör det varje dag. Hela processen är enkel och vi har alltid kunden i fokus.

Detta är vårt alternativ till att köpa (ditt) dödsbo – vi säljer det istället åt dig. På detta sätt är du garanterad att vårt intresse är det samma som ditt. Hur bestämmer givetvis du. Vissa vill ha hjälp med värdering och eventuell försäljning. Andra föredrar att vi tar hand om hela hemmet. Vad ni än väljer är vårt jobb att göra processen så smidig som möjligt för er.

Vi berättar gärna mer. Kontakta oss via telefon 073-515 72 00, mejl info@sormlandsauktionsverk.se eller fyll i formuläret nedan.

Dödsbo förfrågan

  • Bifoga gärna bilder på föremålen
    Dra filer hit eller
    Max filstorlek: 200 MB.
    Vi använder cookies på vår sida för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du vårt användande av cookies. Läs mer i vår personuppgiftspolicy.