Sälja dödsbo? Vi hjälper dig med hela processen!

Vi vet att det inte alltid är enkelt att veta var man ska börja när det gäller att sälja ett dödsbo. Därför finns vi här för dig genom hela processen eller med just de delar som du önskar ha hjälp med.
Det som är viktigt att veta är att oavsett om du bestämmer dig för att sälja genom oss eller inte så erbjuder vi alltid först en kostnadsfri hemvärdering där vi tillsammans går igenom allting. Vi kan både köpa enstaka föremål eller hela hem, det är upp till dig!

Hur säljer man ett dödsbo?

Vi gör hela processen enkel och vi har alltid dig i fokus. Börja med att kontakta oss på Södermanlands Auktionsverk. Om du bor i Södertälje, Strängnäs, Västerås, Köping, Örebro, Finspång, Askersund, Norrköping eller Nyköping kan vi även komma på ett kostnadsfritt hembesök.

Värdering dödsbo

För de flesta är värdering av ett dödsbo en händelse som sker få gånger i livet men vi gör det varje dag. Vi är mycket vana att värdera dödsbo och kan bli din trygga axel att luta dig emot genom hela processen. Vårt fokus är att det ska vara så enkelt och smidigt som möjligt för dig. Om du önskar, erbjuder vi även en helhetslösning där vi sedan ordnar med eventuell transport och städning. Allt efter dina önskemål.

Köpa dödsbo

Detta är vårt alternativ till att köpa (ditt) dödsbo – vi säljer det åt dig istället. På så vis är du garanterad att vårt intresse är detsamma som ditt – att sälja ditt dödsbo. Hur processen ska gå till bestämmer givetvis du. Vissa vill ha hjälp med värdering och eventuell försäljning. Andra föredrar att vi tar hand om hela hemmet. Vad ni än väljer är vårt jobb att göra processen så smidig som möjligt för er.

Sälja dödsbo – Södermanlands Auktionsverk

Är det något du funderar över eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Vi hjälper dig gärna vidare och berättar mer.
Kontakta oss via telefon 073-515 72 00, mejl info@sormlandsauktionsverk.se eller fyll i formuläret nedan.

    Vi använder cookies på vår sida för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du vårt användande av cookies. Läs mer i vår personuppgiftspolicy.